Alt var bedre før..

I min tid var butikkene åpne fra 10 til 16.30 på hverdager. Unntatt torsdag da det ble skeiet ut med åpningstid helt til kl.19 på kvelden. Lørdag stengte butikken klokka 13, og ingen kunne handle verken brød eller melk etter det. Bensinstasjonen solgte kun bensin, olje, pølser, brus og potetgutt og var aller nådigst åpent til klokka 20 på kvelden. 

Ja det var tider det. Det er vel strengt tatt ingen som har behov for å handle utenfor disse tidsrommene? I debatten om søndagsåpne butikker stemmer jeg selvsagt for å gå tilbake til denne modellen. Jeg er forøvrig også mot fargefjernsyn! 

Nei til fremgang, muligheter og endringer, uansett. Nei, nei, nei 

 

4 kommentarer

Helsedagbok

22.09.2015 kl.13:03

Ja, det ar tider.

Vet jaggu ikke hva som er best, før eller nå?

Personlig mener jeg før :)

Ønsker deg en fin dag :)

ingerslilleverden.blogg.no

22.09.2015 kl.21:24

Hehe, jeg kjenner det er veldig godt butikene har åpent lengre- ellers hadde jeg aldri rukket handle etter jobb, heheh. :) Men søndagsåpent trenger vi ikke, ikke over alt. Kjekt når det er en butikk eller to sm har åpent, slik at man kan få det viktigste, slik det er nå.
ingerslilleverden.blogg.no: Jeg føler heller ingen behov for søndagsåpent, men jeg er ikke direkte mot det, om andre har veldig lyst til det. En fordel må være at det skaffer arbeidsplasser. Ungdom, skoleelever kan tjene en slant på dager andre ikke vil jobbe.
Helsedagbok: En fin dag til deg også :)

Skriv en ny kommentar

Aasta - Verden sett i grånyanser

Aasta - Verden sett i grånyanser

81, Verdal

Filosofifaxen. Urbanisert bygdefrue med aldersomregning. Engasjert og høymælt alterego, stadig funderende over livets rariteter. Ser fordeler i det meste og har et trent øye for uviktige detaljer. Liker prosecco, evolusjonspsykologi og verbifisering av ord. Sofafilosof med iver etter forskning.

Kategorier

Arkiv

hits