Jo dyrere jo bedre?

Jeg leser noen populære dameblogger. Slike om avslappende, lettleste, motebefengte skriblerier om alt og ingenting. Disse skriver ofte innlegg om en del fantastiske nye ting de kjøper seg. Som regel sko, vesker og ulike klesplagg. Denne gjenstanden blir så idyllisk beskrevet som fabuløs, vidunderlig, umåtelig, men også praktisk, matchende, varmende osv. Nå har jeg enda til gode å lese en slik beskrivelse av en gjenstand, okke som om det er en sko eller ei veske, som er rimelig i pris. 

Finnes det ikke billige ting som også er fantastiske? Et supernydelig skopar kjøpt på Økonomisko. Ei praktisk og pen veske fra Morris til 500 kr? 

Eller er det kanskje slik at det er prislappen som gjør akkurat denne gjenstanden fantastisk, vidunderlig, vakker og umåtelig uimotståelig?

 

For en fantastisk sko altså. Denne var neimen ikke billig. 

 

Én kommentar

sammegreia

24.09.2015 kl.18:54

Håper du får en superflott kveld!<3

Hadde satt stoor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!:)

Skriv en ny kommentar

Aasta - Verden sett i grånyanser

Aasta - Verden sett i grånyanser

81, Verdal

Filosofifaxen. Urbanisert bygdefrue med aldersomregning. Engasjert og høymælt alterego, stadig funderende over livets rariteter. Ser fordeler i det meste og har et trent øye for uviktige detaljer. Liker prosecco, evolusjonspsykologi og verbifisering av ord. Sofafilosof med iver etter forskning.

Kategorier

Arkiv

hits