Avseksualisering av kvinnekroppen


#freethenipple-kampanjen har kommet i gang som et ønske om en avseksualisering av kvinnekroppen. Mange kvinner opplever det provoserende og forulempende at deler av deres kropp forbindes med sex. Brystene for eksempel, de er jo kun der for å amme barn. Det kommer frem at kvinner ønsker det like akseptert å gå i bar overkropp, som det er akseptabelt at en mann gjør det. Mange kvinner er tydeligvis veldig provosert av dette og de har begynt å flashe ene puppen som et opprør. 

Og jeg skjønner ingen ting! 

Vi vil fremstå mest mulig attraktive og pene. Mange tar det litt vel langt i å fremstå attraktive og pene. En kvinne sprengfyller brystene med silikon, men blir forarget over at det forbindes med seksualitet? 


Kjære alle kvinner som føler at kroppen deres ufrivillig blir seksualisert. Slapp av! Jeg har noe betryggende å fortelle. Kroppen din kommer til å bli avseksualisert helt av seg selv. Med alderen! Vi trenger verken blotting eller kampanjer. Det er bare å vente noen år.

Bruk heller tiden nå på noe morsomt og mindre frustrerende. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aasta - Verden sett i grånyanser

Aasta - Verden sett i grånyanser

81, Verdal

Filosofifaxen. Urbanisert bygdefrue med aldersomregning. Engasjert og høymælt alterego, stadig funderende over livets rariteter. Ser fordeler i det meste og har et trent øye for uviktige detaljer. Liker prosecco, evolusjonspsykologi og verbifisering av ord. Sofafilosof med iver etter forskning.

Kategorier

Arkiv

hits