Den virkelige skjønnhetsguiden


Av en eller annen grunn plumper jeg alltid innom sider som: "slik holder du deg ung", og "superbloggerens 10 beste skjønnhetstips" osv. Denne innomplumpingen skal nok innrømmes som et ikke helt tilfeldig skue, hvem vil vel ikke ha en vakker hud? , men selvfølgelig skal noen av disse tipsene være til forargelse også.

 

 1. Rens huden morgen og kveld! Hvorfor i alle dager det da? Ja så fremt du ikke har asfalt- eller gruvearbeid på natten da? Hvor skitten kan man egentlig bli i løpet av en natt? 
   
 2. Solfaktor 50, ALLTID? Tja, om du har gjort slektsforskning og funnet aner fra Transylvania. Ellers er 50 litt vel drøyt. Du trenger D-vitaminer, det får du ikke under et lag radioaktiv-vernedrakt på boks. Om det er mulig er 10 til 15 minutter i sola bra, før en kler på seg den usynlige solhijaben. 
   
 3. Gå sminkeløs slik at huden får puste.. ? Hvor sitter egentlig hudens lunger? Ja om det er sant at den puster? Tosk! Huden puster ikke!! Den "puster" ved å få oksygen fra blodstrømmen. Det er derfor ingen kvelningsfare for huden. Verken om du bruker foundation eller finnlandshette. 
   
 4. Ikke mos ansiktet ned i puten om natten. Jeg gjetter de har rett om denne. Men selv om jeg er blant disse putemoserne som sover med en fæl grimase hele natta, har jeg likevel aldri opplevd at ansiktet har blitt værende slik utover dagen.
   
 5. Smil minst mulig. Denne har jeg enda ikke lest om, men faller meg logisk. Om du smiler lite sparer du på ansiktet. På den måten kan du lagre opp smil-doser til du har passert 40. Jeg ser at mange ungdommer følger denne trenden. 
   
 6. Og til slutt mitt eget beste skjønnhetstips: Etter fylte 40 år, legg på deg 0,5 kilo i året. Slik fylles rynkene ut etterhvert som de kommer og du kan ha like glatt hud som en 13 åring når du er 70

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aasta - Verden sett i grånyanser

Aasta - Verden sett i grånyanser

81, Verdal

Filosofifaxen. Urbanisert bygdefrue med aldersomregning. Engasjert og høymælt alterego, stadig funderende over livets rariteter. Ser fordeler i det meste og har et trent øye for uviktige detaljer. Liker prosecco, evolusjonspsykologi og verbifisering av ord. Sofafilosof med iver etter forskning.

Kategorier

Arkiv

hits