Kjære middelaldrende kvinne

.. for det er ikke til å stikke under en stol at det er akkurat det de er. Middelaldrende, litt gammel. Et stykke over halvveis i livet.

Det beste er bare å innse det, for det er overgangen som er mest turbulent. Du ser en vakker kvinne i speilet, men teller istedet rynker. Nyt det heller mens du ser noenlunde grei ut. For når du om enda noen tiår ser deg i speilet og har blitt skikkelig stygg, da vil du huske hvor pen du var for noen tiår siden og angre over at du ikke satte pris på utseende ditt.

Men hensikten nå var altså å komme med et par tips. For jeg leser noen blogger både her og der, og noen ganger gremmes jeg på meg halvsidig lammelse og krøllete hår. 

1) Ikke se ut som du vil ha sex med fotoapparatet. Til tider må jeg lure på hvilken forhold du og objektivet har. Jeg vet nemlig at det kan tas av. Kameraet er en gjenstand, en død ting. Det ser bare teit ut å blikkflørte med det. Enhvert menneske som ser et bilde, også menn, forstår at fotografiet er arrangert. At du har hatt en oppstilling i stua, fremprovosert det mest sultne blikk, og sjenker dette til kameralinsa. Å forsøke å se ut som klimaks er nær, med attrå i blikket alene i egen sofa, får folk til å lure på hva du driver med?? Jeg tror neppe det er meningen. 

Du er voksen og fornuftlig. Det er din styrke. Act like it! 

Et naturlig bilde. Gjerne i en setting ute, eller en naturlig posisjon ved kjøkkenet er så mye penere enn et underlig blikk i en dunkel stue. Et naturlig, ekte smil. Menn liker kvinner som smiler. De liker naturlige smil mye bedre enn blikket til en som både er sint og trøtt på samme tid. 

 

2) Jeg har desverre glemt det andre tipset jeg tenkte på

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aasta - Verden sett i grånyanser

Aasta - Verden sett i grånyanser

81, Verdal

Filosofifaxen. Urbanisert bygdefrue med aldersomregning. Engasjert og høymælt alterego, stadig funderende over livets rariteter. Ser fordeler i det meste og har et trent øye for uviktige detaljer. Liker prosecco, evolusjonspsykologi og verbifisering av ord. Sofafilosof med iver etter forskning.

Kategorier

Arkiv

hits